Mei 2016

Hoe werkt BREIN?

 

Augustus 2015

Nextlogic factsheet 2015 NL – UK – DE

 

Nextlogic NL factsheet 2015
Download PDF – 2 mb

UK_Nextlogic-factsheet-2014-iconNextlogic UK factsheet 2015
Download PDF – 2 mb

DE_Nextlogic-factsheet2014-iconNextlogic DE factsheet 2015
Download PDF – 2 mb

 

April 2015

Presentatie Nextlogic achterbansessies 2015

NL_Nextlogic-presentatie-achterban_iconIn april werden op diverse locaties in het land informatiesessies voor de achterbannen van Nextlogic georganiseerd.
Download hier de presentatie in PDF (4 mb).

 

December 2013

Presentatie Nextlogic Ports & Hinterland 2013

NL_icon_Nextlogic_Ports en Hinterland 2013Op 3 december spraken Rien Geurts – Directeur BCTN en Jouke Schaap – Commercieel Manager APM Terminals namens Nextlogic op Ports & Hinterland 2013.
Download hier de presentatie in PDF (3,7 mb).

 

 

November 2013

Samenvatting Functional Requirements document 1.0

NL_FR_Management_samenvatting_1.0Download hier de management samenvatting van het Nextlogic Functional Requirements document 0.91 voor de ontwikkeling van het informatieplatform en Brein. De stuurgroep Nextlogic heeft over dit 90 pagina’s tellende Functional Requirements document overeenstemming bereikt, met uitzondering van het onderdeel “afhandeling fixed windows”.

 


Wat is een Functional Requirements document precies?
Functionele requirements worden ook wel functionele eisen genoemd. Ze beschrijven op gedetailleerd niveau hoe een systeem moet werken. In het Nextlogic Functional Requirements document zijn de functionele requirements  – die door de markt gesteld worden aan het informatieplatform en Brein – formeel vastgelegd. Dit document dient als uitgangspunt voor het ontwerp en de ontwikkeling van het informatieplatform en Brein, en is leidend bij het opstellen van het functioneel en technisch ontwerp. Het functioneel ontwerp omschrijft wat het informatieplatform en Brein moet kunnen, het technisch ontwerp hoe het informatieplatform en Brein moet werken.

 

Juni 2013

Nextlogic animatie in Nederlands en Engels