Portbase en Nextlogic lanceren gezamenlijke website

November 2019 – De begin deze zomer aangekondigde samenwerking tussen Portbase en Nextlogic heeft nu ook vorm gekregen in een gezamenlijke website. Op www.portbase-nextlogicverbinden.nl vinden barge operators, deepsea-terminals en empty depots alle informatie over de samenwerking van beide partijen, de voordelen voor de markt, de planning, hoe aan te sluiten, evenementen waar Portbase en Nextlogic samen aanwezig zijn, nieuws en veelgestelde vragen.

Markt eenduidig informeren
De gezamenlijke website www.portbase-nextlogicverbinden.nl is voor Portbase en Nextlogic de basis om de containerbinnenvaart de komende periode op een eenduidige manier te informeren over de voorgang van de plannen. Nieuwe dienstverlening van de beide organisaties komt via één ingang beschikbaar voor de markt. Optimale informatie-uitwisseling over schip en lading via de nieuwe Portbase-service Melding Container Achterland (MCA) Barge gaat daarbij hand in hand met de integrale planning van alle containerbinnenvaartbezoeken door Nextlogic.
Afbeelding: de barge operator krijgt één ingang voor de dagelijkse werkzaamheden

 

Centrale plek
De website www.portbase-nextlogicverbinden.nl is de centrale plek waar alle informatie over deze samenwerking samenkomt. De nieuwe site wil binnenvaartbedrijven bovendien motiveren om zo snel mogelijk over te stappen naar MCA Barge en direct aan te sluiten op Nextlogic. Andere gezamenlijke communicatiemiddelen van Portbase en Nextlogic betreffen onder andere een regelmatig te versturen nieuwsbrief en bijeenkomsten

Meer weten? Kijk op www.portbase-nextlogicverbinden.nl