Wie we zijn

Nextlogic is in 2012 begonnen als programma van en voor de containerbinnenvaart met als doel de afhandeling van de containerbinnenvaart in de Rotterdamse haven te verbeteren. In 2018 werd het programma afgebouwd en is Nextlogic een BV geworden met het Havenbedrijf Rotterdam als aandeelhouder.

Het team van Nextlogic bestaat uit 15 medewerkers en is gevestigd in de Rotterdam Science Tower. Ons team werkt aan de laatste voorbereidingen om binnenkort aan verschillende terminals, empty depots en barge operators een integrale planning voor de afhandeling van de containerbinnenvaart in de Rotterdamse haven aan te bieden. Deze integrale planning leidt tot een optimale inzet van assets en maakt de containerbinnenvaartketen efficiƫnt en betrouwbaar.

 

Vacatures

Wij zijn op zoek naar een Service- en contractmanager (36 uur p.w.). Als Service- en contractmanager zorg je dat de dienstverlening van Nextlogic ongestoord doorgang vindt en ben je de schakel tussen de deelnemende marktpartijen (klanten), ketenpartners en softwareleveranciers. Kom jij ons team versterken? Bekijk hier de volledige vacaturetekst.


Open sollicitatie
Het is altijd mogelijk om een open sollicitatie naar Nextlogic te versturen. Stuur een e-mail naar w.groen@nextlogic.nl, voorzien van een motivatie waarin je uitlegt wat je doet en zoekt en waarom jij jezelf goed bij Nextlogic vindt passen. Ook ontvangen we graag je cv.