Wie we zijn

Nextlogic is in 2012 begonnen als programma van en voor de containerbinnenvaart met als doel de afhandeling van de containerbinnenvaart in de Rotterdamse haven te verbeteren. In 2018 werd het programma afgebouwd en is Nextlogic een BV geworden met het Havenbedrijf Rotterdam als aandeelhouder.

Het team van Nextlogic bestaat uit 15 medewerkers en is gevestigd in de Rotterdam Science Tower. Ons team werkt aan de laatste voorbereidingen om binnenkort aan verschillende terminals, empty depots en barge operators een integrale planning voor de afhandeling van de containerbinnenvaart in de Rotterdamse haven aan te bieden. Deze integrale planning leidt tot een optimale inzet van assets en maakt de containerbinnenvaartketen efficiƫnt en betrouwbaar.

 

Vacatures

Wij hebben momenteel geen openstaande vacatures.

 

Open sollicitatie
Het is altijd mogelijk om een open sollicitatie naar Nextlogic te versturen. Stuur een e-mail naar w.groen@nextlogic.nl, voorzien van een motivatie waarin je uitlegt wat je doet en zoekt en waarom jij jezelf goed bij Nextlogic vindt passen. Ook ontvangen we graag je cv.

Stage- of afstudeerplek
Ben jij een ambitieuze student en op zoek naar een stageplaats of afstudeerplek in de haven van Rotterdam en heb je affiniteit met innovatie? Misschien is een stage of afstudeeropdracht bij Nextlogic dan iets voor jou! Stuur een mailtje met informatie over jezelf en de opleiding die je volgt naar w.groen@nextlogic.nl en vertel ons waarom je graag bij Nextlogic aan de slag wilt.